Store forandringer i tilsynet

Blogs på Museerne.dkPosted by Jonas Christensen Wed, June 10, 2009 14:15:44

Efter at have kørt i mere end et år kommer der i løbet af sommeren 2009 til at ske store forandringer i tilsynet med de fredede fortidsminder.

Vi har desværre måtte sige farvel til Birgitte Fløe Jensen, der har gjort et fantastisk arbejde med at få tilsynet op at stå. Birgitte har beskrevet nogle af sine mange oplevelser her på bloggen.

Derudover er Kulturarvsstyrelsen i gang med en større revision af hele tilsynet, hvilket blandt andet resulterer i et helt nyt tilsynssystem og en sammenlægning af 2 landsdækkende registre for fortidsminder.

Tilsynet vil dog fortsætte på Stevns i løbet af sommeren og efteråret.